aboutus

Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd

Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Eplus
Aantal werknemers: 60~100
Jaarlijkse omzet: 6,000,000-8,000,000
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
Inleiding

SUZHOU EPLUS PRECISION TECHNOLOGIE CO LTD, in 2006 wordt opgericht, een professionele fabrikant van moderne gietmachines, met integreren R&D, productie en de verkoop in geheel, bezit vele jaren van de ervaring die van R&D en van de productie.

China Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Bedrijfsprofiel 0

EPLUS kan standaard of aangepaste gietmachines voor Industrieel, Karretje, de Medische, Rehabilitatie en Steigerindustrie, enz. verstrekken.

EPLUS bezat professionele en gespecialiseerde productielijnen voor ponsen, plastic injectie, het assembleren en het testen. Zoals „eerst kwaliteit-georiënteerd, klant“, ontwikkelen wij hoogst ons merk en voorzien klanten van gekwalificeerde producten. Onze productiecapaciteit is maandelijks meer dan 300 duizend stukken, en onze gietmachines is uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, worden het Midden-Oosten, Europa, Afrika en Verenigde Staten, de kwaliteit en de technologie van onze gietmachines hoogst geadviseerd door onze globale klanten.

 

Geschiedenis

China Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

De beste Dienst van EPLUS

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

EPLUS die 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen aanbieden. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen. Wij konden standaardgietmachinesteekproef verstrekken kostenloos, maar de vracht is veroorlooft zich door de klanten.

7-15 Werkdagen Snelle Levering

Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

Sterkte: De sterkte van marktconcurrentievermogen, sterkte bleek om in de markt worden weerspiegeld, zijn wij test.

Hartstocht: Rijke geest van ons merk, de team trillende, stevige stichting, de industrievooruitzichten, duidelijke doel programmering, onze hartstocht van het meer zelfvertrouwen.

Team: In de praktijk ondergedompeld voor vele jaren, binnenlandse en internationale industrie en beroepsbekwaamheden en professionele kwaliteiten, professionalisme en sterk en trillend.

Capaciteit: Test de capaciteit van de eerste stap denkt, en de capaciteit van de tweede stap van de test moet werken, is de derde stap het resultaat, liet ons stap voor stap inspectie bevestigt.

Visie: De belangrijke merken in de industrie is één van ons proces is ons doel om het merk te worden door werknemers, partners, consumenten, eerbied en liefde.

Mening: Wij taxeren terugkeer aan het personeel, hechten wij ook belang aan de belangen van de partners, besteden wij altijd aandacht aan de belangen van consumenten, geven wij meer om nuttige bijdrage tot sociaal, milieu.

Ons Team

EPLUS Team Welcomes You

EPLUS brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdep.assembly Departement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.

 

China Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Bedrijfsprofiel 0

De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen.

China Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Bedrijfsprofiel 1

Tijdens het gehele jaar, zal ons bedrijf verschillende activiteiten in onze teams, zoals de Dag van Kinderen organiseren, kunnen zij van hun kleurrijk leven genieten naast het werken.

China Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Bedrijfsprofiel 2

Ons bedrijf houdt partij om de verjaardag van onze teamleden te vieren, zijn wij niet alleen team, maar ook families.

Contactgegevens