Bericht versturen
Thuis

Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

DE WGO WIJ ZIJN

 

Ecastor is een merk van Eplus die in 2006 werd opgericht, integreert een professionele fabrikant van moderne gietmachines, met R&D, productie en de verkoop in geheel, bezit vele jaren van de ervaring van R&D en van de productie. Momenteel, bezeten professionele en gespecialiseerde productielijnen voor ponsen, plastic injectie, het assembleren en het testen.

 

Kwaliteit:

De beste kwaliteit van grondstof waarborgt dat van Ecastor.To-controle de productenkwaliteit, wordt een reeks van facultatieve bemonsterde onderzoeken en meting geleid op specifiek ontworpen materiaal, die resultaat-alle producten van het gietmachinewiel in termen van eigenschappen bevredigend bewerkstelligt en de duur om het even welke vraag van klanten kan samenkomen.

 

De dienstbelofte:

De Ecastorgietmachine die Co., Ltd vervaardigen wordt gevestigd in Jiangsu-Provincie, China, die een gebied van 2.500 vierkante meters behandelen, met 100 productiearbeiders en een groep deskundigen die zich in gietmachineontwerp, productiebeheer, productcontrole, de naverkoopdienst specialiseren, enz. Ecasto zal houden verbeterend onze technologie om al onze klanten tevreden te houden.

 

Bedrijfcultuur:
Waarde: Innovatie, Beschikbaarheid en Win-Win.
Visie: De loodontwikkeling van de gietmachineindustrie, ontwikkelt een eeuw oud merk.
Opdracht: Kwaliteit-georiënteerd, Waardeklant.
 

China Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Ecastor kan standaard of aangepaste gietmachines voor Industrieel, Karretje, de Medische, Rehabilitatie en Steigerindustrie, enz. verstrekken.

De gietmachines van Ecastor kunnen in de volgende categorieën worden verdeeld: Industriële Gietmachines, Medische Gietmachines, Op zwaar werk berekende Gietmachines, Steigergietmachines, Schokbrekende Gietmachines.
In termen van gietmachinematerialen, zijn er rubbergietmachines, polyurethaangietmachines, staalgietmachines, plastic gietmachines, ijzergietmachines, nylon gietmachines, gietijzergietmachines, enz.
In termen van gietmachinesteunen, zijn er universele gietmachines, vaste gietmachines, gietmachines met sloten, gietmachines met dubbele remmen, en gietmachines met zijremmen.

 

Ecastor verstrekt de beste gietmachineoplossingen voor klantenbehoeften, met inbegrip van gietmachineproducten bij diverse prijspunten en de aangepaste diensten. De Ecastorgietmachines worden uitgevoerd naar de V.S., Canada, Spanje, Ierland, Mexico, India en sommige Midden-Oostenlanden.

 

Ecastor bezat professionele en gespecialiseerde productielijnen voor ponsen, plastic injectie, het assembleren en het testen. Zoals „eerst kwaliteit-georiënteerd, klant“, ontwikkelen wij hoogst ons merk en voorzien klanten van gekwalificeerde producten en oplossingen. Onze productiecapaciteit is maandelijks meer dan 300 duizend stukken, en onze gietmachines is uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Europa, en Amerika, de kwaliteit en de technologie van onze gietmachines worden hoogst geadviseerd door onze globale klanten.

 
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Ontwikkelingsgeschiedenis
 

Gevestigd in Shenzhen in 2006, begon overzee gietmachinezaken aan.
In 2008 geïnvesteerde ponsenlijn om hardwaredelen in Zhongshan te veroorzaken.
In 2010 geïnvesteerde plastic injectielijn om plastic delen in Zhongshan te veroorzaken.
In 2012 Ingegane binnenlandse markt, jaarlijkse verkoop meer dan $30 miljoen.
In 2015 Uitgebreid verkoopteam in Suzhou.
In 2018 Uitgebreide R&D-centrum en lopende band in Suzhou.
In de gietmachinesproduct en oplossing van 2022 Verstrekkend gekwalificeerd voor de wereld.

 

China Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Bedrijfsprofiel 0

Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Ecastor

Aantal werknemers : 60~100

Jaarlijkse omzet : 6,000,000-8,000,000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Certificaten