Bericht versturen
Thuis

Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd kwaliteitscontrole

Certificaat
China Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De prachtige het kopen ervaring, uw industriële gietmachine vergt grote trots in de techniek en precisieprestaties, zullen wij opnieuw uw producten in de toekomst kopen.

—— Sandra Colak

De boodschappenwagentjegietmachine brengt one-of-a-kind mogelijkheden en aandacht aan onze bedrijfsbehoeften, uitstekende baan in de gietmachineindustrie.

—— Ing. Zdeněk Dokulil

De medische Gietmachine is fantastisch en de gezette deskundigen aan het werk met ons in het specificeren van de perfecte gietmachine, dit verbeterden ons producten en verkoopbedrag.

—— Devesh Girdharie

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Ecastor geëngageerd om hoogte te verstrekken - kwaliteit, innovatieve gietmachines, hebben wij een uitstekende reputatie met klanten over de hele wereld gevestigd. De „kwaliteit zonder Compromis“ is ons motto.

Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd kwaliteitscontrole 0

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

a) Grondstoffencontrole

Bij ons loaclgebied, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. Zij schikten een persoon die slechts verantwoordelijk voor de productie en de levering van ons materiaal om veilige kwaliteit ervoor te zorgen.

b) Workshop

Wij hebben nu 3 workshops en elke arbeider is bereid om overall te dragen, die de schoon en veilige werkomgeving ervoor zorgt.

c) Kwaliteitscontrole

c1. QC in workshop

Vier supevisors zullen om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten

c2. QC in verpakking

De arbeiders controleren alvorens verpakking te maken.

d) De kwaliteit klaagt

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met het kopen, productie en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

 

Wij zijn overeenkomstig „kwaliteitsinnovatie om de markt te winnen, goot het goed geloofsbeheer de toekomst.“ filosofie, strenge en uiterst nauwgezette het werkstijl, hoge rendabele producten. Wij bereid om de vriend en de oprechte samenwerking te maken, om briljant met over de hele wereld te creëren!

Certificaten
 • China Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd certificaten

  Standaard:CNAS

  Aantal:SET2019-02657

  Uitgiftedatum:2019-06-02

  Vervaldatum:2020-06-02

  Scope / Range:PVC wheel

  Uitgegeven door:CCIC

Contactgegevens
Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd

Contactpersoon: Ms. Cici Hu

Tel.: +86-18352400606

Fax: 86-512-66176259

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)